Over AdCar

AdCar Automaterialen is al meer dan 20 jaar een vertrouwd adres!

AdCar Automaterialen is al meer dan 20 jaar een vertrouwd adres voor al uw automaterialen en gereedschappen. Vanuit onze vestigingen in Berghem (sinds 1997) en Nistelrode (sinds 2006) bedienen wij de regio Bernheze, Oss, Uden en Landerd. Onze ervaring stamt uit de praktijk, onze winkels worden vertegenwoordigd door 25 jaar aan technische ervaring.

Wij blinken uit omdat we een universele winkel zijn en gespecialiseerd zijn in slijtdelen, motorolie, autolampen, gereedschappen, kentekenplaten en autolak. U kunt bij ons terecht voor alle soorten onderdelen van diverse auto merken. Kwaliteit staat voor de kwantiteit. We gaan voor de relatie met de klant en goede producten. Wij weten wat de automonteur, semiprofessionele en hobbyist nodig heeft, maar ook als u geen verstand hebt van auto’s helpen wij u graag op weg!

Indien een onderdeel niet op voorraad is, leveren wij via nachtlevering of meerdere dagleveringen. Hierdoor wordt binnen afzienbare tijd uitleveren van onderdelen gerealiseerd. Dit word mogelijk gemaakt door goede afspraken met onze leveranciers uit onder anderen Nederland, België en Duitsland. Wij leveren voornamelijk A-merk onderdelen en gereedschappen. Onderdelen kunnen afgehaald worden in een van onze winkels of er kan gebruik worden gemaakt van onze bezorgdienst.

Voor vragen over uw auto, kentekenplaat, gereedschap en onderdelen, kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op.

 

 

 

 

AdCar Automaterialen

 

Openingstijden Berghem:

Ma t/m Do:      8:00 tot 20:00
Vrijdag:              8:00 tot 18:00
Zaterdag:          8:00 tot 16:00

Openingstijden Nistelrode:

Ma t/m Do:       8:30 tot 18:00
Vrijdag:               8:30 tot 17:00
Zaterdag:           Gesloten