Al sinds 1997 een vertrouwd adres

AdCar Automaterialen is al sinds 1997 een vertrouwd adres voor al uw automaterialen en gereedschappen. Vanuit onze vestiging in Berghem bedienen wij de regio’s Oss, Bernheze en Landerd. Onze winkel wordt vertegenwoordigd door professionals met jarenlange praktijkervaring en veel technische kennis.

Als speciaalzaak onderscheiden we ons door onze specialistische kennis op het gebied van slijtdelen, motorolie, autolampen, gereedschappen, kentekenplaten en autolak. U kunt bij ons terecht voor alle soorten onderdelen van diverse automerken. Kwaliteit staat voor de kwantiteit. Wij weten wat de automonteur, semiprof en hobbyist nodig heeft, maar ook als u geen kennis heeft van auto’s helpen wij u graag op weg!

Mochten we een onderdeel niet op voorraad hebben, dan leveren wij via nachtlevering of meerdere dagleveringen. Zo zorgen we ervoor dat u de gewenste onderdelen alsnog binnen afzienbare tijd in huis heeft. Goede afspraken met onze leveranciers uit onder anderen Nederland, België, Duitsland en Frankrijk maken dit mogelijk. Wij leveren voornamelijk A-merk onderdelen en gereedschappen. Deze kunt u afhalen in onze winkel of laten thuisbezorgen.

Voor vragen over uw auto, kentekenplaat, gereedschap en onderdelen, kunt u contact met ons opnemen.